Εφαρμογή έξυπνης και ενεργής συσκευασίας ιχθυηρών και ανάπτυξη καινοτόμου συστήματος διαχείρισης και διασφάλισης υψηλής ποιότητας και βελτιωμένης διατηρησιμότητας (Δοκιμές-έρευνες πεδίου)
Κατά τη διάρκεια του έργου πραγματοποιήθηκαν δοκιμές-έρευνες πεδίου κατά τις οποίες δοκιμάστηκε η χρήση κατάλληλων εκπομπών CO2 (CO2 PADs) και χρονοθερμοκρασιακών ολοκληρωτών (TTIs) σε πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας και συσκευασίας φρέσκων ιχθυηρών (τσιπούρα και λαβράκι).