Οι εργασίες του SMARTFISH έχουν οργανωθεί σε 4 παράλληλες και διακριτές Ενότητες Εργασίας (ΕΕ):
Ανάπτυξη και εφαρμογή κατάλληλης ενεργής συσκευασίας για την επέκταση της διατηρησιμότητας των συσκευασμένων ιχθυηρών.
Μελέτη της ποιότητας και της διατηρησιμότητας των συσκευασμένων ιχθυηρών.
Προσδιορισμός των απαιτήσεων των καταναλωτών αναφορικά με τη φρεσκότητα και την ποιότητα των ιχθυηρών.
Ανάπτυξη και εφαρμογή κατάλληλων Χρονοθερμοκρασιακών Ολοκληρωτών (ΤΤΙ) για την παρακολούθηση της ποιότητας των συσκευασμένων ιχθυηρών στην ψυκτική αλυσίδα.
Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου SMARTFISH
Έναρξη έργου: 04/06/2019, Λήξη έργου: 11/04/2022