Μάιος 2022
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΙΕΥΣΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
Στα πλαίσια των προβλεπόμενων ενεργειών διάχυσης των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα “ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΛΙΕΥΣΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΦΡΕΣΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ” (26 Μαΐου 2022, 09:00-15:00, Αμφιθέατρο Πολυμέσων, Κεντρική Βιβλιοθήκη, ΕΜΠ).
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν περιεκτικά τα αποτελέσματα τoυ έργου και οι προοπτικές εφαρμογής των μελετηθέντων καινοτόμων τεχνολογιών στα στάδια της αλίευσης, της επεξεργασίας και της συσκευασίας φρέσκων προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και της διατηρησιμότητάς τους.
Η ημερίδα έδωσε μια παραγωγική ευκαιρία συνάντησης και σημαντικής ανταλλαγής γνώσης, απόψεων και προβληματισμού μεταξύ εκλεκτών εκπροσώπων της έρευνας και της εφαρμογής.
Σχετικά Αρχεία:
1. Πρόγραμμα Ημερίδας (Workshop Programme)
2. Παρουσιάσεις Ημερίδας (Introduction, NTUA - PADs, NTUA - TTIs, HCMR, AVRAMAR)
3. Φωτογραφικό υλικό από την Ημερίδα (PhotoAlbum)
4. Διαφημιστικό Φυλλάδιο Έργου (Brochure)